Updates for EZLogic - 1.10.1 (Ezlo Hubs only)

Updates for EZLogic - 1.10.1 (Ezlo Hubs only)

Link: https://ezlogic.mios.com
Previous 1.9.1

Updates:

Plugins. Wi-Fi Device Generator

Plugin release notes.
Have a look on 1 min video how to install the plugin, create the template and WiFi device.

The UI for plugin placed on Plugins → WiFi Device Generator page. But before, you have to install it from Marketplace.

Steps:

  1. Go to Plugins → Edge Plugins → Marketplace, find the Ezlo WiFi device generator plugin and press Copy to my ezlo button.

  2. Go to My Private Plugins then press Manage installations button, select the online controller to install.


You are ready to go!

  1. Open Plugins → WiFi Device Generator page
    Here you can see the same structure as on Edge Plugins page. You have listing of private device templates, your published templates and marketplace.

  2. To create your template click + Create New Configuration button, fill the fields and press Save Model template.

Current plugin version supports switch and dimmer capabilities.

  1. To generate device click Create device button, fill the fields and click create device button.

Congratulations! We generated the device. Now, it is possible to use it as ordinary device in EZLogic.

  1. You can manage device setup on Device Settings page.

Cloud MeshBot. Actions. NuCAL

Even if you don’t have a controller, you still can create a Cloud MeshBot and use NuCAL services as an Action.
We provided ability to make test API call and see the response in preview area.
Fill the fields and press Test button. Response could be represented as an Object or in Raw formats.


Fixes and Improvements

  • Fixed validation for trigger functions.
  • Fixed UI for functions.
  • Fixed payload for NuCAL Test API call in Local MeshBot.

Thanks!

3 Likes

When I add a trigger group in the “Notification Meshbot” and click on node type / device the screen goes blank:

Hi @Odysee

I will report that as soon as possible, for now as a workaround, you can select Date and Time and then try to change it to Device, it should not go blank after that.

That doesn’t work. I’ve selected date and time and switched then to device and it goes blank again.

Try clearing your cache or try with the incognito mode of your desired web browser, if it is still not working let me know, even then I will escalate this to the department in charge.

ezlo

I’ve already cleared the cache. Your example shows a local Automation MeshBot. That work here too. But It doesn’t work for the Notification MeshBot. Try to create a Group Trigger and select a device as shown in my picture.

1 Like

Animation

Hello Odysee,

Thank you for reporting this issue. We’ll fix it asap.

Best Home Automation shopping experience. Shop at getvera!

© 2021 Ezlo Innovation, All Rights Reserved. Terms of Use | Privacy Policy | Forum Rules